Batterijsysteem

Gebruik groene energie

Met een batterijsysteem kan bijna 100% van de eigen opgewekte energie worden gebruikt. Er zal minder energie aangekocht moeten worden waardoor de energiefactuur sterk daalt.

Noodstroom en stabilisatie

Een batterijsysteem zorgt voor backup in geval van stroompannes (EPS functie). Belangrijke verbruikers zoals de elektrische poort, centrale verwarming, de wifi router of de diepvries blijven werken. Een batterijsysteem kan ook een te hoge of te lage netspanning opvangen waardoor uw omvormer niet onnodig in veiligheid zal vallen en de energieproductie stopt.

Meer vermogen beschikbaar.

Onze professionele systemen kunnen hoge vermogen uit de batterij leveren en zijn een goedkoper alternatief voor een dure verzwaring van de netaansluiting

Pieken in verbruik afvlakken

Het capaciteitstarief of een contractueel bepaald vermogen kunnen ervoor zorgen dat pieken in het energieverbruik zwaar doorwegen op de elektriciteitsfactuur. Met een batterijsysteem worden de pieken in het verbruik afgevlakt en kan de energieleverancier u geen extra kosten aanrekenen of zal uw tarief zelfs dalen.

De voordelen van een batterijsysteem?

Deze website gebruikt cookies.

Deze website maakt gebruik van essentiële en functionele cookies die nodig zijn voor het goed functioneren van de website.