Energieplatform

Meten is Weten is Managen

Ons energieplatform is onze grote troef.

Alle data i.v.m. energiestromen, spanning, frequentie, weersvoorspellingen, worden hier samengebracht. Het platvorm stelt ons in staat om elk systeem tot in de details te monitoren en op een slimme manier verbruikers aan te sturen. 

Wordt er veel zon verwacht en zal de batterij snel vol zijn, dan starten we op tijd met het laden van bv. de elektrische wagen of het opwarmen van het buffervat van de warmtepomp. Zo kunnen we elke geproduceerde kWh nuttig inzetten in je eigen omgeving en zo weinig mogelijk energie injecteren in het net.

De "Slimme" DIGITALE Meter

Via de P1 poort van de digitale teller krijgen we snel en goedkoop accurate data binnen zoals de energieleverancier deze zal ontvangen voor het opstellen van de elektriciteitsfactuur.

Onze App

De klant krijgt steeds toegang tot een gebruiksvriendelijke app waarin in een oogopslag de belangrijkste parameters en verbruikers te zien zijn.

Het is eenvoudig verbruikers toe te voegen en aan te sturen. Met statistieken en grafieken is er een snel en duidelijk zicht op het verbruik en de energiekosten in een bepaalde periode.

Notificatie

Is er een probleem met de elektrische installatie in de woning? Of is er een netonderbreking? Dan zal de klant automatisch worden verwittigd met een pop up bericht of email zodat er onmiddellijk kan ingegrepen worden.

De voordelen van een batterijsysteem?

Deze website gebruikt cookies.

Deze website maakt gebruik van essentiële en functionele cookies die nodig zijn voor het goed functioneren van de website.