Professioneel Batterijsysteem

Ons professioneel batterijsysteem heeft een opslagcapaciteit van 60kWh tot 2MWh en een omvormervermogen van 30kW tot 1MWh. Het werd speciaal ontwikkeld voor kleine tot middelgrote bedrijven. Uiterst kwalitatieve en duurzame componenten vormen de basis van ons systeem en maken intensief gebruik in extreme omstandigheden mogelijk. Dit alles wordt geplaatst in een 10ft tem 40ft containers.

Downloads:

Integreren van zonnepanelen

De zonnepanelen kunnen rechtstreeks aangesloten worden op ons professioneel systeem.

De batterij integreren in een bestaande installatie met zonnepanelen of een windmolen is eveneens mogelijk.

Buitenopstelling

Is veel opslagcapaciteit nodig en moet het systeem buiten staan?

Dan stellen wij u graag onze buitenopstelling of energiecontainer voor. Dit systeem heeft een opslagcapaciteit tot 2MWh en is uitgerust met airconditioning, verwarming en een uniek blussysteem op basis van Aerosol dat geen schade toebrengt aan de mens, dieren en elektronica.

Smart App (Energieplatform)

De software voor onze professionele systemen, die beheren we zelf. Elke klant krijgt toegang tot onze overzichtelijke app. Zijn er lokale beperkingen of wijzigingen in de wetgeving, dan passen wij de software aan zodat uw installatie steeds up-to-date blijft.

Projecten

De voordelen van een batterijsysteem?

Deze website gebruikt cookies.

Deze website maakt gebruik van essentiële en functionele cookies die nodig zijn voor het goed functioneren van de website.