Energieplatform

Meten is Weten is Managen

Ons energieplatform is een van onze grote troeven.

Alle data i.v.m. energiestromen, prijzen op de energiemarkten, weersvoorspellingen worden hier samengebracht. Het platform stelt ons in staat om elk systeem tot in de details te monitoren en op een slimme manier aan te sturen.

Of er veel of net zeer weinig hernieuwbare energie wordt verwacht heeft een grote impact op de werking van het batterijsysteem. Ons algoritme zorgt ervoor dat je optimaal gebruik kan maken van je systeem. Afhankelijk van uw keuzes kan dit sterk variëren!

Afhankelijk van de core-business van uw bedrijf kan het systeem worden ingesteld om te voldoen aan uw verwachtingen. Met al onze realisaties en de software in eigen beheer kunnen wij hier feilloos op inspelen. Zelfs als uw core-business om welke reden dan ook plots zou veranderen, kunnen wij het bestaande systeem hierop aanpassen! Zo bent u future proof.

Onze diensten

Bekijk hieronder ons volledig aanbod van energieoplossingen voor uw bedrijf.

Batterijsysteem

Uiterst kwalitatieve en duurzame componenten vormen de basis van ons professioneel batterijsysteem.

Energieplatform

De software voor onze professionele systemen. U krijgt toegang tot onze overzichtelijke app.

Begeleiding

Wij bieden begeleiding in de energietransitie en helpen met het verduurzamen van uw bedrijf.

Integrator software

Integratie van ons systeem in bestaande of nieuwe toepassingen is vaak een wens, wij kunnen voor u dit traject begeleiden en uitvoeren.

Service level provider

Een juist onderhoud gecombineerd met korte opvolging van notificaties zorgt ervoor dat wij kort bij u staan en zo dus een hoge service kunnen aanbieden.

Remote monitoring & control

Indien nodig kunnen onze experts uw systeem niet alleen op afstand monitoren, maar ook de controle overnemen.

De voordelen van een batterijsysteem?

Deze website gebruikt cookies.

Deze website maakt gebruik van essentiële en functionele cookies die nodig zijn voor het goed functioneren van de website.